Vi accepterer nu Apple Pay og Google Pay

Vi accepterer nu Apple Pay og Google Pay

18/08 2023

Vi accepterer nu Apple Pay og Google Pay på vores webshop.

Apple Pay og Google Pay er digitale tegnebøger, der giver dig mulighed for at gemme dine kreditkortoplysninger samt andre betalingsmetoder sikkert ét sted. Hos Formula Swiss kan du nu bruge disse digitale tegnebøger til at foretage betalinger med et enkelt tryk.

Det er hurtigt og nemt at bruge Apple Pay og Google Pay. Det eneste du skal gøre er at vælge Apple Pay eller Google Pay, når du tjekker ud på vores webshop. Derefter bliver du ført til din digitale tegnebog, hvor du sikkert kan indtaste dine betalingsoplysninger. Når du har bekræftet din betaling, er din ordre gennemført.

Apple Pay og Google Pay er meget sikre

De bruger de samme sikkerhedsforanstaltninger som din bank og er designet til at beskytte dine data og holde dine oplysninger sikre. Desuden er de hurtige og praktiske, så du behøver ikke at spilde tid på at indtaste dine betalingsoplysninger.

Vi er forpligtet til at gøre din online shoppingoplevelse så sikker og bekvem som muligt. Hvis du ønsker at foreslå andre betalingsmuligheder, så tøv ikke med at kontakte os og dele dine forslag.

Tilbage til blog